Sorry. Vanwege een fulltime gevulde planning, heb ik momenteel geen ruimte voor nieuwe klussen. 

omstebeurt geeft vorm in opdracht en op eigen initiatief. In woord of beeld. Grafisch of illustratief.
Op grote en op heel kleine schaal stileert zij. En zij amuseert zich graag als Dioramabouwer.

Zij is zeker te porren voor mediastyling, foodstyling, fotostyling, productstyling, eventstyling en conceptstyling.
Kleur is haar tweede taal. De Kwinkslag haar handtekening. Props shopt ze het liefst in de kringloopwinkel.
En zij is eigenlijk nog geen materiaal tegen gekomen waar ze geen raad mee weet. 

Digitaal werkt zij met Photoshop, Illustrator, Indesign, WordPress, Blogger, MijnWebwinkel en Prestashop, doet dat geheel op eigen houtje maar met een prettig (kennis)netwerk achter de hand. Waar zij mee samenwerkt als de klus daarom vraagt.

Bekijk haar portfolio voor voorbeelden van styling

FMM_PastaBolognese

juffrouw_lanterfant_garen

Dioramabouw

Van Dale: [kijkkast] – Een diorama is een (vaak museale) opstelling waarbij voorwerpen zodanig staan opgesteld dat er een indruk van een mogelijke werkelijkheid wordt getoond.

Nadat omstebeurt voor haar shop een aantal diorama’s bouwde, vroeg Oh Marie! magazine haar dit voor elk nummer te doen. Volgens thema. Door Beesten quasi-nonchalant te plaatsen in een geëigende omgeving van producten uit de tuin en de keukenkast, creërt zij een eigenzinnig, innemende wereld, waarin je je toeschouwer voelt. Waarvan je mondhoeken krullen.

Vakbeurs ShowUP nodigde omstebeurt begin 2014 uit om een reuzegroot Diorama te maken met artikelen van alle deelnemers. In een mooie oude bakkersvitrine schitterden tientallen Beesten met veel geduld twee volle dagen.

Bekijk haar portfolio voor meer voorbeelden van Diorama’s

Webwinkel- & blogstyling (evt. plus drukwerk)

Ja, je ziet dat wel voor je ja. Hoe zo’n blog (of shop) eruit moet zien, maar HOE?
Laat omstebeurt het voor je regelen. Een oogstrelende look en een efficiënte, prettige shop- of blogindeling*. Desgewenst met kleuradvies, een duidelijk verhaal en indrukwekkend drukwerk.

Ook je voor bestaande blog of shop: een kleine wijziging, wat extra tools voor je Social Media of een complete make-over. We regelen het.
* Zij heeft ervaring met MijnWebwinkel, Dawanda, Etsy, Blogger, WordPress & Prestashop, maar vind ook wel een weg in andere CMS

Bekijk haar portfolio voor voorbeelden van site & huisstijl ontwerp 

DIY tutorials

Voor haar blog en op verzoek van/voor anderen maakt omstebeurt DIY-tutorials. Een haakpatroon, een vakantieboekje, knipsel, plaksels. Het is net hoe de wind waait. Of wat jij wilt.

Bekijk haar portfolio voor meer voorbeelden van DIY