omstebeurt_martine_buurman

Kortom.
omstebeurt houdt van maken en van helpen. Zij onderneemt, coacht, bedenkt, ontwerpt, juicht, knipt, plakt, praat, produceert, fotografeert, vraagt, bakt, schrijft en stileert.

Zij goochelt graag met mooie woorden en beelden.
Liefde voor pastels, pretentieloosheid, planten & puzzelen en een onstilbare honger naar kleine verhalen vormen de rode draad in alles dat zij voortbrengt.

Ooit was het voor ‘erbij`, maar het vult inmiddels vrolijk alle dagen van de week. En dan zijn er altijd nog plannen. Die haar hoofd soms doen tollen.

omstebeurt is sinds 2007 de One Girl Band van Martine (1976), tot eind 2010 werkzaam als manager in de zorg en HBO-docent. Zij nam ontslag om zich volledig te storten op De Zelfstandigheid. Zo voegde zij de daad bij haar eerste volzin daterend van 1977: ‘zelluf doen’. De formule waarmee zij zichzelf alles in deze onderneming eigen maakte.

Zij werkt niet alleen graag in gezelschap van muziek, katten en latte, maar ook met mensen. Die van het gedreven, positieve, passievolle soort. Om samen te zoeken naar mooie oplossingen en nieuwe inzichten.

In haar offline tijd doet zij inspiratie op in musea, theater en filmhuis. Daarnaast houdt zij van haken, lezen, luisteren, bakken en koken. Dat laatste doet zij het liefst buiten. Met haar jongens, familie en vrienden. En een echt goeie fik.

Schroom niet om contact op te nemen.
Al is er vanwege een fulltime gevulde planning momenteel geen ruimte voor nieuwe klussen. 
Lees hier meer over omstebeurt’s werk