Sorry. Vanwege een fulltime gevulde planning, heb ik momenteel geen ruimte voor nieuwe klussen. 

Begin jaren ’00 verruilde Martine het analoge toestel en de zwart-wit doka voor een Canon EOS digital SLR en Photoshop. Jaren vogelen, lezen en (samen) oefenen brachten haar skills op dit niveau. Hoewel zij regelmatig mooie complimenten voor haar beelden in ontvangst mag nemen, voelt zij zich Aspirant. Omdat er nog zoveel invalshoeken te ontdekken zijn.

productfotografie voor ontwerpers, magazines, webwinkeliers, bloggers e.v.a

Mooi beeld geeft elk product onderscheidende meerwaarde. En sfeerbeelden worden vaak flink gedeeld op social media, waardoor de kans dat je product aandacht krijgt en verkoopt aanzienlijk groter wordt. omstebeurt kan dat voor je maken. Van eenvoudig vrijstaand beeld tot volledig gestyled sfeerbeeld voor online en/of redactioneel gebruik. Naast een bulk ervaring in de online detailhandel, met publicaties en bloggen, heeft zij goed daglicht, een kast vol mooie spullen en een fijn arsenaal aan fotografiemateriaal.

PF_Volle_Muil_Marell_Marien_org

foodfotografie

omstebeurt is fan van eten. Dat mag je gerust hardop zeggen. De líefde die zij voelt voor een goed stuk groente, een knapperig brood, de perfecte salade… echt niet te missen, als dat eenmaal op beeld staat. Je zou er zo je tanden in zetten.

food_photography

meer fotografie

Als een leuke samenwerking daarom vraagt, fotografeert omstebeurt ook andere onderwerpen. Op grotere schaal, op een evenement, op een mooie lokatie. Kijk bij samenwerking voor een impressie. En neem contact op als je een voorstel of verzoek hebt.

header_winter