Goodiebag Bloggers | collaboration

Op 21 november organiseren Janet en Anneloes van Not So Stuffy! de derde Bloggers Meet-up 050. Deze keer in het kader van Let's Gro, het prachtige inspiratiefestival voor en door Groningers en in samenwerking met Vrijdag.
En heel graag met jou!

Want - nog niet verder vertellen hoor, het is een verrassing - we geven de bezoekers graag aan het einde van de middag een fijne Goodiebag mee naar huis. Dé kans om je als Noorderlijke Ondernemer te presenteren aan een enthousiast bloggend publiek.

Doe je mee?
Scroll een stukje naar onderen voor meer details over de doelgroep, de opzet en de termijn.

P.S. Reageer snel! Het is al bijna 21 november.

Meer weten over Let's Gro →

blogger_meetup_050

goodiebag

Op 21 november organiseren Janet en Anneloes van Not So Stuffy! de derde Bloggers Meet-up 050. Deze keer in het kader van Let’s Gro, het prachtige inspiratiefestival voor en door Groningers en in samenwerking met Vrijdag. Deze Meet-up is een informele bijeenkomst voor lifestyle-, food- en travelbloggers uit de drie noordelijke provincies. Evelyn van Stylespy.nl komt bezoekers vertellen hoe ze concurrenten een stapje voor kunnen blijven en meer uit hun blog kunnen halen. Er is daarnaast volop gelegenheid tot uitwisseling met een hapje en een drankje én na afloop krijgt iedereen een Goodiebag mee waarmee ze (zelf, en hopelijk hun volgers in binnen- en buitenland) kennis kunnen maken met Noorderlijke Ondernemers*. Direct bereik, een sympathiek gebaar, positieve merkbeleving, gratis deelname. Een ideaal marketingtool dus, dat hoeven we je vast niet te vertellen. Doe je mee?

* lees waar Ondernemers staat ook ZZP-ers, starters, fulltimers, parttimer-ondernemers

Doelgroep
– Bloggers & Instagrammers uit de drie noordelijke provincies
– Lifestyle, Interieur, Travel & Food
– 16-45 jaar, merendeel vrouwelijk.
– 100 genodigden en daarnaast open voor aanmelding via Let’s Gro
– De bijeenkomst en de lezing zijn gratis

Opzet
– Deelname voor (online) ondernemers uit de drie noordelijke provincies
– Elke deelnemende ondernemer levert minimaal 20 kleine goodies/geschenken
– Te denken valt aan gadgets, producten, samples, magazines en kortingsbonnen
– Afmetingen van goodies max. A4 (en niet meer dan 4 cm dik) ivm verpakken
– Goodies mogen worden voorzien van een visitekaartje of naamsvermelding anderszins
– Alle ontvangen goodies worden eerlijk verdeeld over evenveel zakken als deelnemers
– D.m.v. een kleine flyer in de Goodiebag vragen we de bezoeker vriendelijk en vrijblijvend hun (vast heel grote) enthousiasme te delen op blog of social media ;-)
– Deelname is gratis

Deelname
– Meld z.s.m. je voorstel/aanbod aan via hall0-at-omstebeurt.nl. Een korte omschrijving van de goodie en het aantal is voldoende. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 november.
– Je ontvangt binnen 24 uur na ontvangst van je aanmelding een reactie per mail. Bij akkoord zijn daarin gegevens vermeld voor verzending en verdere afhandeling.

Vragen?
Neem contact op!